Bestuur Regio Noord-Holland op bezoek bij Mark Rutte

Woensdag 7 september meldde het voltallige bestuur van de VVD Regio Noord-Holland zich op Binnenhof 19, het ministerie van Algemene Zaken en de thuisbasis van onze Minister President Mark Rutte.

Iemand vertelde ons dat het een bijzonder moment zou zijn, omdat en het Binnenhof grondig wordt verbouwd en omdat het wel eens de laatste termijn kon zijn van Mark Rutte als MP.

We mochten plaats nemen in een kamer die ooit nog door JP Balkenende was ingericht en raar maar waar dat verbaasde ons niets.

Daarna werden we opgehaald en ontvangen door Mark Rutte himself. Terwijl de koffie en/of thee werd geserveerd met bastogne koek (lekker) vormde zich een ontspannen gesprek.

Alles passeerde de revue, Noord-Holland, de lokale netwerken, Politiek, werk, privé en de campagne die voor de deur staat.

Rosalien van Dolder had nog een uitnodiging van het nieuw te vormen lokaal netwerk Westfriesland en nam de kans waar om Rutte uit te nodigen.


De tijd vloog om en na ruim een uur namen we afscheid, maar niet voordat we een groepsfoto met "onze Mark" hadden genomen.

Daarna kregen we een rondleiding door de Statenzaal en de prachtige Trêveszaal, waar we natuurlijk weer even poseerden voor een groepsfoto, voor het nageslacht zeg maar.


Toen we anderhalf uur later het ministerie verlieten waren we het over een ding zeker eens: "Mark Rutte zit er over 5 jaar nog".

Daar staan wij als Noord-Holland garant voor.