Studio VVD

Studio VVD

Ben jij jong en wil je de politiek veranderen? Dan is Studio VVD op zoek naar jou!

In september 2017 gaat de vijfde jaargang van Studio VVD van start. Studio VVD is een training van één jaar die gericht is op twee dingen: het verbeteren van jezelf en het vernieuwen van de partij.

Een jaar lang werk je samen met andere jonge VVD’ers aan een betere VVD. Je krijgt opdrachten van toppers uit de partij en mag je eigen ideeën over de toekomst van onze partij en de politiek uitwerken. Je krijgt veel vrijheid, want pas dan kom je tot echte vernieuwende ideeën. Maar dat vraagt ook veel van jou: alleen een vlotte babbel is niet genoeg, we verwachten méér van je. Het resultaat en succes van Studio VVD is grotendeels je eigen verantwoordelijkheid. We hebben jouw ideeën en doorzettingsvermogen nodig om te slagen. Doe je dat goed? Dan is de kans groot dat jullie idee een vast onderdeel wordt van onze partij.

Er is ook veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het jaar krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je leert over de partij, over de politiek en over jezelf. Daarnaast ben je onderdeel van een geweldige groep jonge VVD’ers met wie je onverwachte en geweldige dingen gaat ondernemen.

Wat is er nodig om deel te nemen?

– Je bent lid van de VVD en ongeveer tussen de 25 en 35 jaar oud;
– Je kunt buiten de lijntjes kleuren, maar op zo’n manier dat het onmiskenbaar kunst is;
– Je stuurt uiterlijk 21 april een motivatie (geen brief, je mag zelf een andere vorm kiezen) en een CV naar c.kok@tweedekamer.nl.

Voor de zomer hoor je vervolgens of je deel mag nemen aan deze vijfde editie van Studio VVD.

Nog wat praktische zaken op een rijtje:

– De vijfde jaargang begint in september 2017 en eindigt in juni 2018.

Studio VVD verwacht veel van je: er is elke maand één verplichte bijeenkomst op een zaterdag. Tussen deze verplichte bijeenkomsten door zal je verschillende keren afspreken met experts van binnen en buiten de partij en met je groepsgenoten met wie je aan de opdracht werkt. Daarnaast zal je vanzelfsprekend ook de nodige tijd moeten besteden aan het werken aan de opdrachten.
– De deelnemersbijdrage is 250 euro.