Goede opkomst bij ALV Regio Noord-Holland

Ca. 100 leden waren aanwezig bij de derde Algemene Leden Vergadering van de VVD Regio Noord-Holland.

Zelfs NPO1 radio- Den Haag vandaag was aanwezig. Was het om nieuws te horen over voorzitter Henry Keizer of lag het aan de gezellige locatie in Purmerend.

Voorzitter Robert Vermeulen gaf - voor zover mogelijk- weer wat in het Landelijk Bestuur Overleg (LBO) besproken was, waarop de aanwezigen vragen konden stellen.

Er werd afscheid genomen van twee bestuursleden; Belinda Göransson nam afscheid als secretaris en Jason Pijnaker als penningmeester. Zij werden bedankt voor hun inzet en kregen een gepast geschenk mee.

Katrijn Kliphuis werd geïnstalleerd als nieuwe secretaris en Erik van der Maas- voorheen commissaris lokale netwerken- nam de taak van penningmeester over.

Na het huishoudelijk gedeelte werden de nieuw geïnstalleerde Tweede Kamerleden; Dilan Yesilgoz, Sophie Hermans, Sven Koopmans en Jan Middendorp op een eigentijdse manier door het presentatie duo Wesley Boer en Lisa Ubachs geïnterviewd over hun eerste weken in de kamer.

Daarna waren de oudgedienden Minister Stef Blok en Tweede Kamerlid Barbara Visser aan de beurt om aan te geven hoe de situatie in Den Haag vandaag is. Hangende de formatieonderhandelingen waren zij beperkt in hun berichtgeving, maar toch was het een informatief interview.

Foto’s van de avond kunt u terugzien op de facebookpagina van de VVD Noord-Holland.

Ook het interview van Den Haag vandaag staat er op.