23 mei Stem Liesje

Onze Noord-Hollandse Liesje Schreinemacher is namens de VVD kandidaat voor het Europees Parlement. Als je nog niet weet op wie je jouw stem gaat uitbrengen op 23 mei a.s. willen wij van harte Liesje aanbevelen. Ze staat op plaats 5.

Verkiezingen? Alweer? Jazeker!

Op 23 mei a.s. zijn de Europese verkiezingen en er valt wat te kiezen.

Zo sta ik, Liesje Schreinemacher op plek 5 van de VVD lijst. Maar voor je meteen met een stemadvies om de oren te slaan, vertel ik je graag iets meer over mijn motivatie en plannen!

 

Waarom ik kandidaat ben?

Omdat ik geloof dat:

  • ·        we niet alles alleen kunnen. Voor sommige dingen hebben we Europa nodig. Om migratie te beperken, klimaatverandering tegen te gaan en om onze veiligheid te waarborgen. Het belang van die samenwerking heb ik van dichtbij gezien in de jaren dat ik op het ministerie van Defensie werkte. Onze veiligheid is een groot goed. Want: zonder veiligheid geen vrijheid.
  • ·         een goed functionerende rechtstaat onmisbaar is. Als advocaat zie ik dagelijks hoe belangrijk een onafhankelijke rechter en de toegang tot het recht zijn. Voor iedereen. In heel Europa. Zodat jouw rechten niet geschonden worden en als dat wel gebeurt, je snel en eenvoudig je recht kunt halen. Daar wil ik me voor inzetten!
  • ·         we veel van onze welvaart te danken hebben aan de samenwerking binnen Europa. Dat mag wel met een stuk minder administratief geneuzel, zodat onze ondernemers de ruimte hebben om gemakkelijk in heel Europa zaken te doen. Voor onze startups in Amsterdam wil ik in ieder geval aan de slag voor één Europese licentie. Dat stimuleert innovatie én levert banen op.

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website https://liesje.vvd.nl of neem contact op mail@liesje.vvd.nl

Zet cookies aan om de video te tonen.