Vacature Bestuurslid Ledenwerving en -behoud

Aan de leden van de VVD Noord-Holland 
 
Beste leden, 

Het Regio Bestuur van de VVD Noord-Holland zoekt op korte termijn een nieuw bestuurslid Ledenwerving en -behoud en -activering. 

Ter informatie
In november 2021 vindt de najaars ALV van de Regio Noord-Holland plaats. Een van de agendapunten betreft de benoeming van een nieuw bestuurslid Ledenwerving en -behoud.

De deadline om te reageren is 11 september 2021. Na deze datum zal een afvaardiging van het bestuur gesprekken voeren met de kandidaten. Deze zullen worden gepland op maandag 13 en dinsdag 14 september in de namiddag / avond (digitaal via Teams). Kandidaten worden verzocht hier rekening mee te houden. Uiterlijk op 6 oktober zal het bestuur kandidaten namens het bestuur voordragen. Vanaf dat moment hebben lokale netwerken vier weken de tijd om tegenkandidaten te stellen.
Ge├»nteresseerden worden verzocht een mail (met CV en motivatiebrief) te sturen aan de vicevoorzitter Eva van der Bruggen, email: evanderbruggen@texel.nl

Een profielschets van de functie kunt u vinden op https://www.mijnvvd.nl onder Mijn VVD Netwerken en de Regio Noord-Holland.


Met liberale groet,

Het Regiobestuur