Najaarscongres VVD-Bestuurdersvereniging

Najaarscongres VVD-Bestuurdersvereniging

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november vindt het najaarscongres van de VVD-Bestuurdersvereniging plaats in Congrescentrum De Werelt in Lunteren.

Een vertrouwde locatie, maar dit najaar steken we het congres in een nieuw jasje!

Het congres biedt een ruim aanbod aan netwerkmogelijkheden, je kunt op informele wijze kennismaken met de Tweede Kamerfractie en er zijn inspirerende en interactieve sessies. Er is genoeg keuze, dus voor iedere bestuurder wat wils!

De vrijdagavond wordt afgesloten door onze minister-president Mark Rutte.

Ook vindt dit jaar voor het eerst de landelijke trainingsdag voor bestuurders en politici plaats. Deze dag is ontstaan uit een samenwerking van de bestuurdersvereniging, de functionele netwerken en de Haya van Somerenstichting.

Als nieuw lid van de VVD-Bestuurdersvereniging ben je van harte uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst op vrijdag om 13.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kan je kennismaken met het bestuur en je bestuurdersnetwerk en vertellen wij je over alles dat de vereniging te bieden heeft.

Ook bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een buddy. Je wordt dan tijdens het congres wegwijs gemaakt door een ‘ervaren VBV-er’.

Aanmelden voor deze bijeenkomst en het buddysysteem is mogelijk bij de inschrijving via MijnVVD.

Overnachten? Meld u dan snel aan!
Wilt u gebruikmaken van een hotelkamer? Meld u dan aan vóór 23 oktober. Na deze datum kunnen wij u geen hotelkamer meer garanderen. U kunt u aanmelden voor het najaarscongres via MijnVVD onder het tabje 'evenement'. Inloggegevens vergeten? Kijk op www.mijnvvd.nl.

Hieronder vind je het voorlopige programma, het verslag van de vorige ledenvergadering tijdens het voorjaarscongres op 19 mei 2017, het jaarplan voor 2018 en de begroting voor 2018.  Je kunt je voor het congres aanmelden op MijnVVD.

Wij hopen je te mogen verwelkomen in Lunteren!