ALV 2 Waterschapsverkiezingen Hollands NoorderKwartier

Geachte leden van de regio Noord-Holland,

Op woensdag 17 oktober aanstaande, aanvang 19:30, vindt de Algemene Leden Vergadering van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier plaats, aansluitend om 21:00 vindt de Algemene Leden vergadering van het Waterschap Amstel Gooi en Vecht plaats. Tijdens deze vergadering (ALV 2) wordt de voorlopige groslijst bekend gemaakt en het verkiezingsprogramma vastgesteld.

De ALV vindt plaats in: Concordia, Koemarkt 45 in Purmerend.

Het stemrecht op de Algemene Leden Vergadering is voorbehouden aan de ingezetene van het hoogheemraadschap/waterschap. Er is conform artikel 6.5 van de statuten geen mogelijkheid om volmachten te verlenen.

Het is toegestaan om amendementen op de verkiezingsprogramma’s tijdens de Algemene Leden Vergadering in te dienen. Het wordt op prijs gesteld om de amendementen vooraf (in Word) bij ondergetekende aan te leveren.

 

De agenda Waterschap Hollands Noorderkwartier (19:30-20:45) luidt:

1. Opening

2. Mededelingen en ingekomen stukken

3. Besluitvorming over de voorlopige groslijst kandidaten Waterschapsverkiezingen. Op basis van het huishoudelijk reglement besluit de algemene leden vergadering welke personen zij op de voorlopige groslijst wenst op te nemen. De vergadering kan hierop ook leden van de VVD opnemen die niet tevoren aan het kandidaat stellend bestuur zijn genoemd.

4. Vaststellen verkiezingsprogramma

5. Wat verder ter tafel komt.

6. sluiting

 

Wij hopen u op 17 oktober aanstaande welkom te mogen heten.

Met vriendelijke groet,

Katrijn Kliphuis

Secretaris Regiobestuur Noord-Holland