De Amsterdamse Economie met Eric Wiebes

De Libertijn van 1 dec met Eric Wiebes is een videobijeenkomst 

Wij maken gebruik van YouTube voor live-streaming

De link: https://youtu.be/r--JNCN3WZA


De Libertijn ontvangt Eric Wiebes, Minister van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III. Daarvoor was hij staatssecretaris van Financiën in het kabinet-Rutte II. In 2010-2014 was de heer Wiebes namens de VVD wethouder van onder meer verkeer en vervoer van Amsterdam en auteur VVD-programmacommissie 2014 gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Eerder werkte hij in het bedrijfsleven (Shell, OC & C Strategie Consultants) en bij het ministerie van Economische Zaken, daar was hij onder meer plaatsvervangend secretaris-generaal.  

De Libertijn, in persoon van Wilbert Bekendam, zal met de VVD-beta spreken over zijn huidige Ministerschap in deze zeer ongewone tijd. Gedurende de coronacrisis kent Nederland een vrijgevige Minister van Economische Zaken en zullen wij het hebben over het verdienvermogen van Nederland op de lange termijn. Ook zullen we spreken over de toekomstige economie van ónze stad Amsterdam, aangezien Groot-Amsterdam een van de grootste krimpregio's van Nederland is in de coronacrisis.

Minister Wiebes heeft stevige maatregelen genomen ten behoeve van het klimaat, en heeft een hernieuwde visie op de energiemix in Nederland.

Wat zijn uw vragen omtrent een toekomstbestendig Nederland met dezelfde of zelfs verhoogd welzijn voor ons?
Vraag het Minister Eric Wiebes zelf, en sluit aan op 1 december om 20:00.

De link om in te bellen kunt u hierboven vinden. In tegenstelling tot voorgaande bijeenkomst hoeft u zich niet meer persoonlijk aan te melden, maar als organisatie stellen wij wel op prijs als u kunt laten weten als u erbij bent. Wij blijven streven naar een warme huiskamersfeer met een kritisch optimistische blik.

Het gesprek zal digitaal live te volgen zijn via YouTube. Voor vragen of opmerkingen kunt u een mail sturen naar libertijn@vvdamsterdam.nl.

Volg de Libertijn op LinkedIn en blijf op de hoogte!Volg de Libertijn op LinkedIn en blijf op de hoogte!
Volgende Libertijn bijeenkomsten

14 december - Financien van Amsterdam met D66-wethouder Financien, Victor Everhardt en Rik Torn, VVD raadslid