ALV 11 mei 2022 Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen- Rijksweg 2 Eemnes

Beste leden van de VVD Noord-Holland,


Op 11 mei vindt de voorjaars-ALV van de VVD Regio Noord-Holland plaats. We kijken er bijzonder naar uit u tijdens deze vergadering weer te kunnen ontmoeten! Zet u deze datum vast in de agenda?


Een van de agendapunten van de ALV is de samenstelling van het bestuur. De voorzitter en het bestuurslid Communicatie & Campagne (C&C) treden statutair af. Robert Vermeulen en Ron Mazer zitten beide aan het einde van hun 2e termijn en dus moet worden voorzien in hun opvolgers. Die zullen ook worden benoemd in diezelfde voorjaars-ALV op 18 mei 2022 (zie artikel 9 van het Huishoudelijk Reglement). 


Het regiobestuur heeft besloten de onderstaande kandidaten voor te dragen voor benoeming. Zij stellen zich kort aan u voor:


Kandidaat voorzitter: Eva van der Bruggen (huidige vicevoorzitter): 

‘Graag stel ik me kort aan u voor. Ik ben Eva van der Bruggen (45), afkomstig uit Den Haag. Ik heb een grote interesse voor het openbaar bestuur en de politiek. Na mijn studie bestuurskunde heb ik in verschillende lagen van het openbaar bestuur gewerkt, bij het ministerie van Economische Zaken, diverse gemeenten, het Hoogheemraadschap van Rijnland en in de Tweede Kamer bij de VVD fractie als senior woordvoerder.


Nu ben ik gemeentesecretaris/Algemeen Directeur bij de gemeente Texel (200 medewerkers) en vervul ik bestuursfuncties bij de Vereniging van Gemeentesecretarissen en bij de VVD Noord-Holland als vicevoorzitter.


Ik ben verheugd dat het bestuur van de regio mij voordraagt als nieuwe voorzitter. Als daar door u toe besloten wordt in de ledenvergadering van mei, zal ik mij inzetten voor een goed functionerend regiobestuur, dat een betrouwbare en verbindende partner zal zijn voor onze leden en VVD besturen in de regio en daarbuiten.’


Kandidaat bestuurslid C&C: Boudewijn Smals:

‘Communicatie & campagne, twee zaken die mij in mijn professionele leven dagelijks bezighouden. Vanuit een persoonlijke interesse in wat mensen drijft en hoe je ze daarop aan kunt spreken heb ik ooit als bedrijfskundige voor het marketingvak gekozen. Vanuit daar was een overstap naar de media snel gemaakt. Het vangen van de aandacht van een lezer, kijker of luisteraar is tenslotte gebaseerd op dezelfde principes.

Omdat ik de wereld graag nog mooier achterlaat dan ik haar aantrof wil ik mijn opgedane kennis en ervaring graag inzetten ten behoeve van het liberale gedachtegoed binnen het bestuur van de VVD Noord Holland. Een gedachtegoed waarin de individuele vrijheid centraal staat en de overheid dat individu alle ruimte geeft om zich te bewegen, te ontwikkelen en te uiten. Vanuit diezelfde motivatie ben ik dan ook betrokken in het bestuur van het landelijke thematisch netwerk cultuur & media en denk ik mee binnen de kenniscommissie economie & ondernemen van de Amsterdamse VVD.’

 

Het bestuur is verheugd deze twee kandidaten aan u te kunnen presenteren. Lokale netwerken hebben de mogelijkheid om tegenkandidaten voor te dragen. De termijn van kandidaatstelling sluit op woensdag 27 april 2022.  


We kijken er naar uit u op 11 mei te ontmoeten. Tot dan!

 

Het Regiobestuur VVD Noord-Holland