John van der Rhee

De leden van de VVD Noord-Holland kunnen op 11 mei 2022 tijdens de ALV van de VVD Noord-Holland stemmen op een nieuwe voorzitter. De kandidaten zijn: Eva van der Bruggen (kandidaat gesteld door het bestuur), Jurgen Nobel (Lokaal Netwerk Haarlemmermeer) en John van der Rhee (Lokaal Netwerk Alkmaar).

Mijn naam is John van der Rhee (54).

Besturen, verbinden en adviseren doe ik vrijwel dagelijks; zowel in mijn vak als griffier, maar ook als fractievoorzitter van de Alkmaarse VVD.

Ik heb mij kandidaat gesteld als voorzitter, omdat de VVD wat mij betreft een partij is waar lastenverlichtingen ipv lastenverzwaringen een rol spelen, waar met ondernemers gepraat wordt ipv dat boeren van tafel lopen, en waar eigen vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijker zijn dan betutteling en verplichtingen. Dat geluid moet (ook) vanuit de regio komen, en zeker vanuit NH!

In het dagelijks leven ben ik, na een professionele carrière in Hilversum en Amsterdam als theater- en openingsmanager bij onder meer Pathé Cinema’s, professioneel overgestapt en inmiddels 16 jaar griffier in de gemeente Haarlemmermeer.

Binnen de VVD ben ik, na de partijcommissie, nu lid van het thematisch netwerk BZK,  ben ik 4 jaar lid geweest van het AB van de landelijke VVD-Bestuurdersvereniging (VBV) en (mede-initiërend) lid van het al jaren succesvolle VVD overleg van de regio Alkmaar.

Ik wil met mijn kandidatuur graag bewerkstelligen dat de VVD Noord-Holland niet alleen goed bestuurd blijft worden, maar ook dat de VVD een echt liberaal profiel blijft houden.

Zet cookies aan om de video te tonen.