Eva van der Bruggen

De leden van de VVD Noord-Holland kunnen op 11 mei 2022 tijdens de ALV van de VVD Noord-Holland stemmen op een nieuwe voorzitter. De kandidaten zijn: Eva van der Bruggen (kandidaat gesteld door het bestuur), Jurgen Nobel (Lokaal Netwerk Haarlemmermeer) en John van der Rhee (Lokaal Netwerk Alkmaar).

Kandidaat voorzitter: Eva van der Bruggen (huidige vicevoorzitter):

 

Graag stel ik me kort aan u voor. Ik ben Eva van der Bruggen (45), bestuurskundige. Ik kom uit Den Haag en woon sinds 3 jaar in Noord-Holland. Binnen de VVD ben ik secretaris geweest van de kamercentrale Den Haag en woordvoerder van de VVD Tweede Kamerfractie. Op dit moment ben ik vicevoorzitter van het Regiobestuur Noord-Holland. In het dagelijks leven ben ik gemeentesecretaris/Algemeen directeur van Texel.

Het regiobestuur heeft mij voorgedragen voor de functie van voorzitter. Op 11 mei kunt u op mij stemmen. Waarom? Drie punten: 


1. Het regiobestuur is goed, wordt beter. Een sterk bestuur is een sterk Noord-Holland. Als directeur van heb ik ervaring met het aansturen en veranderen van grote organisaties Met die ervaring kan ik het bestuur professionaliseren.


2. Meer diversiteit. We laten een te grote groep leden langs de zijlijn staan. Waaronder jongeren en vrouwen. Voor een sterke VVD hebben iedereen nodig! Ik kan op een andere manier dan we nu doen vrouwen activeren en aanspreken.

3. Noord-Holland naar Den Haag. U wilt toch ook dat uw mening bekend is in Den Haag? Bijvoorbeeld over wonen, energie en landbouw? Als oud fractiewoordvoerder en secretaris van de Kamercentrale Den Haag ken ik de weg in Den Haag. Ik ga me daar voor U inzetten. 

Wat krijgt u als u mij kiest?

- Een voorzitter met voldoende tijd en ervaring, die bereid is om dat ook 6 jaar te doen. 
- Een voorzitter uit de Kop van Noord-Holland met kennis van Den Haag. 
- Een fijne, ervaren voorzitter om mee te werken. 

Kiest u ook voor een sterker VVD Noord-Holland? Stem dan 11 mei op mij.

Zet cookies aan om de video te tonen.