Lid, een beetje lid of geen lid?

De nieuwe structuur van de VVD moet ervoor zorgen dat onze partij een open en toegankelijke liberale politieke partij is.

Om de miljoenen liberaal denkenden in Nederland te bereiken (en vervolgens vanzelfsprekend aan ons te binden) zijn meerdere modaliteiten voor lidmaatschap nodig. Een korte update:

Liberale niet-leden (mijns inziens een contradictio in terminis maar dat terzijde) kunnen sinds dit jaar lid worden van een thematisch netwerk voor een bedrag van € 30,- per netwerk per jaar. Dan worden zij een “netwerkvriend”.  Uiteraard kunnen alle leden kosteloos deelnemen.

Voor meer informatie hierover verwijs ik u graag naar het document:  Betrokkenheid bij de VVD (in bijlage)

Alle voormalige partijcommissies zijn overigens thematische netwerken geworden. Voor een overzicht van de bestaande thematische netwerken zie thematische Netwerken

De meest vergaande vorm van lidmaatschap is de zogeheten “supporter”. De supporter betaalt uitsluitend voor de bijeenkomsten waar zij/hij aan deelneemt.  De supporter heeft evenals de netwerkvriend geen stemrecht.

Voor slechts € 25,- één jaar lang lid zijn van de VVD? Het kan nu met het nieuwe VVD-introductielidmaatschap. Zo maak je kennis met de VVD en leer je of het lidmaatschap ook iets voor jou is. Het lidmaatschap stopt automatisch op 1 juni 2018, je zit nergens aan vast. Je bepaalt zelf of je daarna lid wilt blijven.

Direct inschrijven? Klik hier.

Mocht u overwegen een thematisch netwerk op te richten, neem vooral contact op met uw regiobestuur, wij ondersteunen u graag.

Rosalien van Dolder

E: vandolder@vd-dg.nl

M 06-47264966